گوگل از طریق Google Photos می خواهد از تصاویر و ویدئو هایتان جاسوسی کند، پس همراه ما باشید تا به شما راهکارهایی را برای غیر فعال کردن این جاسوسی آموزش دهیم.
تصویر راهکارهایی برای غیر فعال کردن جاسوسی Google Photos

اگر از کاربران اندرویدی باشید، حتما از Google Photos مطلع هستید. این ویژگی که در زیر مجموعه اکانت Google شما قرار می گیرد، تقریبا هر تصویری که تهیه می کنید را به اکانت شما ارسال می کند و به قول خودشان از آن بکاپ تهیه می کند، غافل از این که عکس های بسیاری وجود دارند که ما دوست نداریم دست دیگران بیافتد.

راهکارهایی برای غیر فعال کردن جاسوسی Google Photos + آموزش

گفتنی است ؛گوگل به صورت مشخص و صحیح هیچ راهی برای جلوگیری از ارسال تصاویر و ویدئو ها وجود ندارد و این یعنی جاسوسی مطلق! اما از جایی که بالاخره هر چیزی راهی دارد برای این مشکل هم چاره ای هست.

راهکارهایی برای غیر فعال کردن جاسوسی Google Photos + آموزش

غیر فعال سازی Google Photos

۱) اگر تنها می خواهید پشتیبان گیری گوگل فوتوز را متوقف سازید، اپ Google photos را بر روی دستگاه موبایل تان باز نمایید. در گوشه بالا و چپ، آیکن منو را لمس کنید.

Settings > Back up & Sync را انتخاب کنید و در بالا آن را به Off تغییر دهید.

راهکارهایی برای غیر فعال کردن جاسوسی Google Photos + آموزش

۲) اما اگر بیشتر مایلید تا کل سرویس بکاپ گیری و سر در آوردن گوگل را از تلفن همراه تان را تا سر حد امکان متوقف سازید، راه دیگری را باید پیش گیرید.

برای این منظور می توانید به Settings -> Accounts & Sync مراجعه نمایید و وارد اکانت Google شوید، سپس از تنظیمات Sync برنامه های پیکاسا و گوگل فوتوز را متوقف کنید.

توجه کنید هیچ گاه Remove را انتخاب ننمایید، زیرا موجب حذف کل اطلاعات، پیام ها و مخاطبین شما از تلفن همراه خواهد شد. برای حذف کامل اکانت متاسفانه راهی وجود نخواهد داشت. (باشگاه خبرنگاران)

=======================================================

پاک کردن کافی نیست؛ Google Photos همچنان عکس‌ها را ذخیره می‌کند!

گوگل ماه گذشته سرویس جدیدی به‌نام Google Photos معرفی نمود، که برگرفته از ابزارهای عکس در گوگل‌پلاس است. این سرویس هوشمند و سریع برای کمک به کاربران در مدیریت عکس‌ها عرضه شده است.

گوگل سرویسی یکتا برای سازماندهی آلبوم عکس‌های کاربران عرضه کرده است. این سرویس، که Google Photos نام دارد، اپلیکیشن‌هایی برای اندروید و iOS دارد و نسخه تحت وب آن نیز در دسترس کاربران قرار دارد. وظیفه این سرویس تبدیل شدن به تنها آلبوم عکس‌های کاربران است!

 

 

هماند گوگل‌پلاس، این سرویس عکس‌ها را در ابر ذخیره و آنها را به‌صورت آلبوم سازماندهی می‌کند. اما چیزی که آن را از گوگل‌پلاس متمایز می‌سازد و سرویسی بی‌نظیر می‌کند ارائه فضای ذخیره‌سازی بدون محدودیت، امکان اضافه نمودن جلوه‌ها و افکت‌ها به عکس و ساخت تصاویری با فرمت GIF است.
اما اگر از این سرویس روی دستگاه اندرویدی خود استفاده نموده‌اید و پس از مدتی به این نتیجه رسیده‌اید که این برنامه متناسب با نیازهای شما نیست یا به هر دلیلی قصد ندارید دیگر از آن استفاده کنید، باید این نکته را به خاطر داشته باشید که پاک کردن Google Photos کافی نیست. این سرویس (اپلیکیشن) به‌طور خودکار عکس‌های شما را روی سرورهایش ذخیره می‌کند و حتی زمانی که اپلیکیشن این سرویس را از روی دستگاهتان پاک کرده‌اید، باز هم به این کار ادامه می‌دهد و تنها راه‌حل برای جلوگیری از آن غیرفعال نمودن گزینه بک‌آپ عکس (Photo Backup) در تنظیمات گوگل دستگاهتان است.

 


 

منبع: theverge